~~~ Its Bad To Say Bad Things Behind One's Back, Especially When You Don't Even Know The Person..and I'm Fifa, Let Me Exist As I am, For I Simply Just Want To Be Me! ~~~
There was an error in this gadget

Friday, June 25, 2010

My Happiness..♥

Weett..lame nye x updet blog..wakaka..maap la ye anda dr ujung ambot ak yg da bercabang ni ( coz da lama x wat rawatan salon, wakaka) sampai la ke kuku jari kaki telunjuk yerp...bz sgt lerp..bz ngn game TReasure Isle.. and now bz ngn keje..yeaa dh keje..hikhikhik~ ;p

1st, juz nk sharing yg i am not alone anymore...i got him..the guy that i love..from my heart..hope this is the last one..i love him till the end..♥ ^^ ( sory, ni bukan nk show off but from this blog la i want to share my happiness, and i tell my sadness..if ko xsuke n menyampah sila berambos dr sini sebelom ak tendang ko..wakaka)
sambung2..hahaha, pasni kalo xjd gak ak mls dh nk pikir2 lg..nk bukak2 pintu ati ke pe..ak dh fed up dgn sume ni.. ak cube blaja tuk faham die, and ak taw die pon cube tuk faham aku..wakaka...to all, plz pray for us..hope sume ok and diberkati oleh kedua2 family and paling penting, diberkati dan di rahmati oleh Allah swt..
pe yg pergi, ak lepaskan dgn penuh kerelaan ati..dan ape yg dtg, aku terima dgn ati tebuka and iklas..welcome to my life..thx 4 be part of my life syg! maap kalo tensen..wakaka! itu dugaan..sedangkan lidah lg tergigit kan..and ak taw die sgt la bersabar..2 slh 1 sbb ak syg die..tp stiap ksabran org ada limit, jd yg xreti2 bawak besabo cm ak tu pandai2 la nk cntrol, jgn pikir diri sndri je..pngalamn lepas byk mgajar kita..apa yg xelok, tnggalkan la..mcm org tua salu pesan, buang yg keruh amik la yg jernih..lebih kurang ah kot... jd, kalo dh taw bnda 2 xok, sila jgn buat..kalo ok, sila kekalkan..benda ni bukan tuk kebaikan sebelah pihak tp dua2 pihak..
Die salu pesan, die degil, tlg jgn sakit ati..but i know degil die takat level bape je..kalo 1 bngunan 2 ada 6 tingkat, ak leh bajet degil die tu kat tingkat bpe je..wakaka..jd ak xsusah ati..ada time2 je die degil..tp degil die kdg2 jenis betempat, and besebab jd ak xkisah..walopon sebab die tu ssh ak nk terime pakai..tp xpelah, i know him..:)
1 benda yg ak masih belum leh biasekan diri bila tibe2 die terdiam..tgh ckp2 atawpun berlawan ceramah, wakaka..dia diam..oh sgtlah ak xreti nk sesuaikan diri dan jiwa kerana beliau sgt lah talkactive! stat kenal until now, die mmg talkactive, jd bila ada mase2 tgh bercakap tibe2 die wat terdiam mmg ak xleh trime lah..jd ssh ati..nih yg ak rase cm nk sentap ni..wakaka! and i hope u read wat i wrote dis b..please dont do that! UNLIKE ..:)
wat ever u do, i hope u know la..pndai2 nk limitkan pape yg patot coz u r mine and i am urs..no matter who u r, no matter where u go..anywhere, evrywhere, somewhre,haha, i still love u! thx 4 the evrythg!

bckgrnd