~~~ Its Bad To Say Bad Things Behind One's Back, Especially When You Don't Even Know The Person..and I'm Fifa, Let Me Exist As I am, For I Simply Just Want To Be Me! ~~~
There was an error in this gadget

Sunday, January 31, 2010

:: 2 Manjung ::

Jumaat ritu g Manjung ngn member aku..syikin..hehe.. syikin ni baik taw! ak kenal die dr aku form 1..masa ak bru pindah masuk skola dlu..and aku kawan ngn die until now la..penah la gado kot tu pn sekali je..masa form bpe tah..gado pn hal remeh je..wakaka! :P
Syikin ni die belajar kt kolej kejurawatan manjung perak..bru je abis stdy bln 12 last yr..so ak ikut die g sana la aritu..hehehe teman die g amik result Lembaga jururawat Malaysia (LJM).. dr yg aku faham la, stiap pljar yg amik kejururawatan ni, dorg wajib lulus ujian LJM tuu..if xlulus kena repeat la..coz ujian ni penting. benda ni yg akan buatkan dorg dapat lencana as a nurse and di iktiraf sket..mcm lesen nk jd nurse la..kalo 3x repeat still fail jgk, so dorg xlayak la jd nurse..kalo nk gak jd nurse, dorg kena ulang balik stdy masuk semula dr awal2 sem..giler abis wet a cmtu sehh..huhu~
Naseb kwn ak ni lulus..dh leh jd nurse..rabu ni die g lapor diri kt klinik swasta..cuci buah pnggang org..eeeii, takut aku keje2 cmni..huhu~ Kitorg bertolak dr kangar kol 8 kot..giler syikin kol 7.30 dh ada kt stesen bas kangar..wakakaka..semgt giler nk p amik result! huh! so kitorg beli le tiket..trun ke butterworth..gileeeeeeeeeeerrrr amai org pagi tuu..aku rase best pulak aritu..haha..sbb xpenah nek bas ngn member..hehe..tp agak lewat gak la bas tu gerak..dlm tiket ckp kol8..tp die gerak dekat 8.30 gak la..bas 2tngkat taw..kitorg duk atas..huhu~ smpai kt butterwoth kol 10.30pg..then kitorg amik bas len..kena beli tiket baru..ke manjung..kol 11 bas kitorg smpai..n smpai ke manjung dlm kol 2.30...smpai sane, makcik syikin dtg, kitorg pn g a mkn..pas mkn, g kt kolej syikin, amik result die..pas amik result die,kitorg g teluk batik. kikikiki~ giler dh lama aku xtgk laut taw...:P rase cm nk terjun2 je dlm laut tu..sbb air tgh pasang, so dekat sgt ngn tebing tu..ak nk je lipat jeans aku ni n g lari2 anak kt gigi2 air tu..cm dlm cite hndustan tuh..hahaha..tp pikir2, xde lak hero nk dtg kejar aku..muahahaha~ g pn makcik syikin ni alim sket, pakai jubah tuh..takut ak nk wat prngai gila ak ni..so aku cntrol2 la..cover2 cm kt perlis ni ada laut yg cntik..wakakaka (hakikatnya xde pn) :P
dlm kol4 kitorg gerak g kt stesen manjung balik..bas ke butterworth kol4.30..syikin ckp, die xnk amik bas direct ke kgr..sj nk bwk aku jalan2..(sbb ak jrg naik bas) haha..so adventre n ala2 fear fctor sket..hihihi~ smpai je kt bterworth tu gilak amai org..berduyun2..huish peluh2 aku..sesak siot! mula2 tiket ke alr star abis taw..jenuh gak pusink kaunter tu cri tiket..last2 ada gak. kt platform ke alr star tu mmg full giler..kitorg lupa la kn thaipusm..so mybe org sume pakat nk balik kg..sbb tu sesak..ak n syikin selit2 p diri tnggu depan sekali..hahaha..duli pe aku..ak nk balik mlm ni gak..:P
smpai je bas, syikin tarik tgn aku, ajak naik..xsempat aku nk langkah je, pakcik bas ckp tiket no 1 je naik dulu..yg len kna tggu..ak pn pelik la..masa beli xckp pn tiket kitorg tu tiket no bpe..so kitorg pn cek la kt tiket tu..ada cop no 3..wakakaka..sahhh, trip ke-3 nih..ak n syikin kekek2 gelak..malu sehh td dh la pulun nk ke depan, sekali xpepasal kena bg laluan org kt blakang kitorg yg kitorg potong td..tp taw la aku ni suke je wat muke xbersalah n muka xpaham2..hahaha..then bas tu pn gerak dh.kitorg pn tggu lagi, smpai bas 2nd trip dtg..kali ni ak xberebut dh, coz aku da taw ni pn bkn bas kitorg..kang xpepasal kena halau trun mcm penumpng len..hehehe..so kitrog pon tggu jela..last2 dlm kol 9 kot bas trip kitorg smpai..masa tu dh xberebut sgt coz org dh makin surut..:))
kitorg smpai ke alr star dlm kol11 kot..tah ak pn xtgk jam..xingt a..tp kesian taw, dlm trip ak tu, bas sesak gak..ada yg kena diri..amai kena diri..giler kesian bediri 2 jam..naseb ak dpt duduk..huk3..:P
so smpai je alr star, mak ayah syikin dh tggu, dorg bwk kitorg g mkn..n fmily dia anta ak balik uma..smpai je uma, ayah aku dh tercegat depan gate..wakakaka! mak ak pn..:)) penat wehh..dh a mlm kamis tu aku tido kol2..pgi tu bgn 6.30..seari sntuk duk dlm bas je..hukhuk..penat..sakit muntut aku..wahahaha!! sengal je..tp best leerr..dpt gak ak kuar dr pelis yg bossan..bossanova nih! huh!

Friday, January 29, 2010

:: Dont blame on me ::

Aku xtaw nk ckp cmne dah..tp aku terkilan ngn seorg mber aku ni..agak rapat jugak...cm ada xkena je..apahal tah? time die,mana benda die xsuke, die xbg aku wat.. .fine! aku xwat dh cmtu..tp time die wat kt aku leh plak..padahal die dh taw aku sndri pn xsuke bnda tu..ak bukan xpesan pd die, aku dh pesan..dlm blog ak pun aku dh gtaw aku xnk wat bnda tu..tp still wat jgk..ak mcm la nk bengang..
aku xtaw la sama ada die mmg sengaja nk wat cmtu kat aku or xsengaja.. pape je la wey..lantak ko la pe ko nk wat kt aku pn..kalo de xpuas ati, ko ckp je ngn aku..ak leh trime pe je ko nk ckp..ak mmg xde yg xpuas ati kt ko..bg aku, ko ok je.. tlg laa..ak merayu sgt2, ak cuma nk mita sikit ruang privacy aku.. xsume benda aku perlu share ngn org..kalo ko nk share bnda yg ko suke kt org, ko wat la..aku xhalang..tu fb ko, 2 akaun ko, tu myspace ko, 2 frenster ko, n pape jelaa..aku xmarah, n xhalang, tp jgn sesekali kaco aku..plzzz...sbb aku xkn kaco life org, privacy org..ak xpenah cuba nk malu2 kan ko ke pe kee, n ak arap ko pn jgn la ada niat nk memalukan aku lagi.

Aku cuma nk ko taw, xsume bnda aku akan share ngn org..2 je.. sory beb~

Wednesday, January 27, 2010

:: Besday Gurlz ::

Dis pic was taken around 2007 if im not mistaken laa...hahahaha..lihatla muka masing2..yerrr..sgt sakai yerr..wakakaka! sumpah aku xbleh tgk gmbr2 lama..huhuhu~ mmg cam ibang je muke seekor demi seekor.. :P
B4 i stat, let me introduce dorg ni 1 by 1 yerk..snang la kalo de sape2 nk ngorat kan..juz gtaw je nk yg ne..nt aku ejaskan..wakakaka! gilaakkk..(mengalami sindrom jangkitan dr sorg mber yg gilakk) Stat from 2nd row, from left is Miss Elizabeth, Miss Maclawra Clarisa, and Miss Suriana.
Yang depan, dr kiri is Miss Norsyahida, Miss Lily and yg baju ijau tu ak dh xbape nk ingt..sapekah beliau itu? (sanggup xnk ngaku diri sendri akibat pic ni terlalu sakai al jibatun) hahaha... :P
Ini adalah awal2 tahun masa masuk Unimas dulu2 (tapi sume fakulti lain2..sya, mac & elizbeth fkulti sains sosial, yana-fac seni gunaan kreatif, ak n lily-fac econmic) kitorg 1 umaa..cuma kak acu je tade dlm pic ni..kak acu ni our senior la..hehe..orgnye cantik..n alim..tp rock gak sbb kdg2 ak lalu depan bilik die dgr die nyanyi lagu peterpan tuh sioottt..mak ai! xcaye aku..haha! kak acu ni mmg alim warak laa..tdung labuh, ckp pon lembut, sopan n baik gilerr..kak acu ni org swk..miri kot xsilap aku, salu pelawa kitorg mkn bnda yg die bawak balik dr kg die..buah la n mcm2 la yg kdg2 ak pn xpenah tgk..paling muka xmalu time ni aku n sya laa..kadang2 xdijemput pn kitorg wat muka selamber je mkn..hahaha..gilakk!!
Persamaan antara kami sume dlm pic ni ialah sume nye lahir bulan 10! tp tarikh sume dekat2.. :) xsilap aku, elizbeth 4/10, lily 5/10, mac 6/10, sya 10/10 and aku ngn yana lahir tarikh sama 11/10..hahaha..paling best aku nye ic ngn yana pun sama..coz yana pn org johor.. kitorg nye ic **1011-23-**** hehehe..(nk jgk rahsiakan tahun lahir yerk) hahaha! :D
Rindu gak saat time awal2 ni..mmg sakai n klakar giler..ak satu bilik ngn suriana @ yana..dh la tarikh lahir n ic pon sama..huhu~
Aku pn xingt cmne leh terdetik nk sambut besday ni sesama..tp yg aku ingt time ni aku balik lewat sket coz ak anta kawan aku umi kalsom ke epot..mase ak balik, ak tgk dorg sume da prepare mjlis ni..ntah bile dorg g beli kek pn ak xtaw..kek kecik je, tp xpe, at least sume org hepi time nih..hehe.. pape pn, ak rindu gilerr ambot ak yg itam lurus n pjg tuh..hehe..skg ak dh tade ambot lurus sbb aku salu wat digital perm..aku curl kn ambot sbb ak suke ambot curl, xpyh sikat..hahaha! (giler pemals) :P
tp time ambot ak pjg ni, sya salu dandan n tocangkan ambot aku..lily pn sma..hehe..tingt je zaman2 ni..pas masuk thn ke-2 kot, elizabeth pndah uma..n maclawra dh benti stdy coz die masuk kolej jururawat (SPA pnye)..and pastu lily pndah duk luar..uma sewa, yana n sya kena tukar kolej coz dorg suksis..hehe..so kolej dorg di asingkan. lastly, tnggal aku sorg2 je kt uma tu..mmg sunyi giler...stat situ la aku salu je lepak kt uma zai..ak n zai mmg apat, sbb kitorg sma kos..cuma uma je lain..hehehe..then disebabkan aku salu duk uma zai, dr situ la aku kenal housemate and roomate die..kak tim, palin, mil mil, cit cit..hahaha! rndu je rasee...emmm..
tp kalo aku bukak balik tgk pic2 lama mmg nk tegelak laa..sakai giler!! sumpah aku xmo upload..wahahaha!! so now, sume dh abs blaja..ntah bile nk jmpe lg..ak skg byk berhubung ngn sya n lily melalui fb n koling2 je..yg len tu dh sepi..tu lah, pjg umo murah rezeki hope dpt jmpe balik..hehehe~ :))

Tuesday, January 26, 2010

:: My bro ::


Korg taw x aritu adik aku yg bongsu tu demam taw..sian adik aku tuh.. naseb die dpt kakak misali cm aku..tlg picit2 kepala die.. hahaha..lawak sengal la die nih..mase ak picit pale die, die sempat lagi angkat tgn n tnjuk simbol "best" kt aku..pastu siap ckp "terbaik wokk"..wakakaka!! aku trus ketuk kepala die selaju yg mungkin time tuh! ak ckp, "ko duk snyap2 bleh x? kang aku xpicit bru taw!" hehehe..so, ak pn tlg la picit pale die..dh die pening sgt kan..shian lak die menanggung itu derita seorg diri..tp yg aku bengang tu mase ak picit pale die, die sempat lagi nk mesej ngan awek die nama Dilaa..aiyohhh..ni yg ak nk mare nih! dh taw pening, jgn la msg2..tido je sesenyap yg mungkin.. ceh! oleh yg demikian, aku trus tolak kepala die, soh die bgn p tempat len sbb aku nk tamatkan perkhidmatan aku picit2 pale die..huh! buang masa aku je..itu kalo ak picit tp dok men msg je mmg xkn nk ilang la rase sakit tu..geram akuh!

Ni la adik bongsu aku..muke kitorg xsama kn? aku cntik sket..hahaha! sakai! :P

Hehehe..selepas berakhirnye penyakit demam drakulat adik aku yg bongsu ni, adik aku lg sorg tu plak telah dikesan telah dijangkiti wabak penyakit yg
sama..kira berjangkit la tuh (walaupn demam bukan merupakan penyakit bernyakit)..
almklumla, tido setilam n sekatil..bantal n selimut je asing2 yer..hehehe.. ini pelik sket, kalo dtg demam, die suka mengasingkan diri, xnk org picit pale, and mcm2 la..smpai mogok, mlm td nk tido dgn syarat ekon bilik di off kan..biaselah org demam kn, mana tahan sejuk..tp adik aku yg bongsu tu kalo demam pn pelik dan aneh..sbb die mesti nk tido dgn pasang ekon, n bukak baju..gilerr btol sorg ni..xreti nk rasa sejuk. mgkin die pnye urat2 sejuk (reseptor sejuk) dah terputus ketika mak ak melahirkan die dlu. wawawawa~ Tp walaupn die demam, selera makan die still mcm die xdemam..mkn mcm kena rasukan jin padang lumut seksyen 5..ish3..ak ckp, bgusla tu demam tp ada selera mkn, esok sihatla tuh..aku kalo demam, mmg sume bnda aku xnk wat, termasukla makan n mandi..huhu..time aku demam la aku rase aku paling sakai dlm dunia ni..nk baring je..nk sikat ambot pn xnak..tp faham2 la, cmne keadaan ambot aku ketika itu..mmg berputar belit..yerr..sy putar halim! lbih kurang cemtu lah.. :P

Inila adik aku lg sorg tu..oloh..muka kesian giler..marila lempang die laju2 eh!

And the rest pic bawah ni adalah xtvt xberfaedah kitorg 3 beradik dlm bilik..masa xde kje, n cuba mencari keje..haha n bemula la xtvt lepak borak seisi kuarga..hehehe!

Aku pn xtaw pe posing yg adik'pink' aku ni cuba ketengahkan..

Uiks..ini bkn tedybear aku..ini kepunyaan adik "putih" aku tu..namanya gen fox! hehe

Inila kami..mlyn msg2..hahaha! gilaaakkk~ :P


Friday, January 22, 2010

:: Aku ke? ::

Ergkhh!! tensen betol la kt sekor minah ni.. adaaa akuuu kisaaahhh keee? ko nk becinte ke hape ke, ikut suka ko laaa..ak xkisah pun..tp jgn nk menunjuk sgt la weehh..ak xkebulor la kt diee..sape laak nk rampas die dr ko? ke ko yg perasan sensorg? ingt aku ni pe? xde keje eaa nk rampas2 bf org, laki org? aku x mcm tu taw..so ko xpyh sibuk2 nk ckp pempuan zaman skg ni pelik..nk merampas hak org..abis ko tu bkn pempuan ke?? kite ni same je pempuan..kalo laki ko xgatal, xdenye istilah nk rampas2 ni..senang cite la tepuk sbelah tgn xkn bebunyik taww..ko pikir laki ko baik sgt eaa? aku kenal die dlu dr ko laaa weehh..ak taw sgt die tu cmnee.. so ko xpyh la bela die sgt ok? n ko xpyh nk pura2 bahagia..aku taw ko byk makan ati..aku dh rase bnda tu dlu dr ko..tp xpela, saat becinta weh, mula2 je manis..lama2 bila dh jemu, sume jd pahit..xpela..ko carry on je hbgn tu..aku doa korg kekal..ak xde la nk iri ati sgt..tp kekadg nyampah jugak kalo salu nk show off..cop! cop! aku xcakap ko eaa..tp kt laki ko..alaaa...ak kenal sgt die tuu..dulu mase dgn aku pun die show off jgk..nk tnjuk kt sume org yg ak ni gf die...tp plz ok..ak xpenah nk bg respon pape kt die..sbb ak xsuke laki cmtu. selebet..tp kira ok jgk die wat cmtu..at least pempuan len kt sane taw die 2 kita punye kn..emmm..yelah tuu..mcm la aku xtaw die tu cmne..kalo leh sume pempuan kt dunia ni die nk ckp gf die..sbb tu ak mls nk lyn sgt..sume pempuan die nk ckp die baik. ada la 1ari tu ak baca post die kt sorg ni die ckp "sy snggup nk kawen ngn awk, awk trime x? iklas sy tnya "..n aku taw pempuan tu baru je becerai..weh x ke giler cmtu? terang terangan die komen cmtu kt wall die..ingt aku xleh baca? org len xleh baca? xmalu betol..u know wat, pempuan tu lgsung xreply komen die..haha..puas ati aku!! so, the conclusion is, pakwe ko yg ko puja sgt tu yg menggatal taw x..so ko jgn la nk post komen ckp pempuan skg ni pelik nk rmpas hak org..ak knal die dlu dr ko..ak taw la..die tu mmg gatal, kaki pempuan..tp salu xnk ngaku die playboy.ishh3~~~
sedarla weh, kita ni pempuan..pempuan lebih memahami isi ati pempuan kan..so jgn la nk bela sgt bf ko..ahh aku pesan ni pn tuk diri aku jgk..ak pn xcaye la kt bf aku (dulu2 laa)..laki ni emm payah la nk describe dorg..so kalo nk kapel ke pe, jgn la nk cye 100%..90% pun xpyh la..bg 75% je..hahaha..:P
aku ni nk je pesan kt ko depan2, be careful ngn die..coz i know him 1st la dr ko..tp pelik a ko ni aku tgk xabis2 nk je bela n jga bf ko tu ea..die tu gatal taw x..emm boleh ko tahan ngn laki cmtu ea? yesss...i know die ensem, kacak, smart, macho..pe lagi ea..pape jela yg bleh mncerminkan ke ensoman die tuu..tinggi..n sempurna la dr segi luaran..ok2..dats why ko syg giler kt die kan? ak pn dlu cmtu gak..tetarik gak ngn die..tp bila ak dh knal die, ak rase die biase je laa..ak rase die tu xckup matured la..haha..so ak xnk..ak suka laki yg matang..even die mude dr aku pn, asalkan otak die matang..jgn sebaya ngn aku or tua dr ak pn tp prangai cm budak2, ngade2..ouch plz..ak xnk..coz bg ak mereka akn pimpin kita kn..tp xpela, len org len caranye..len org, len citarasanya..so ak xlarang pon prasaan ko kt die..cuma ak xsuke bila ko asik nk tunding jari kt kitorg pempuan2 ni nk rampas bf ko..jgn a cmtu..ko kenal la dlu bf ko yg ko puja2 tu ea..ak dh knal die..tp ak xnk la cite pape kt ko..biar ko taw sndri..

Wednesday, January 20, 2010

:: For the 1st time ::

Taraaa....!! tibe2 yer cik fifa cuba melakonkan watak anak asli yg main nyorok2 ataw "cak cak" di celah gua~

Dah lama giler x update blog..xde mud..haha..xtaw nk mengarut n merepek pe dh..sejak2 ada fb, sume dh xnk open dh..ish3..afifa fifa, xbaik wat cmtu taw..hahaha! :P

For the 1st time...utk tahun 2010..pada bulan januari, ni la post petama tuk smbut thn baru ni..(kira baru lg a ni..xmsuk bln feb)

Nk taw pe terjadi pada diri aku? gagaga~ aku ialah seorg penganggur pd thn ini, eh x..pada ketika ini je eaa (bunyi mcm bangga dpt title cmni) aritu ada a g trun kajang, intview as a techncal support executive (padahal sbnarnya customer srvices excutve)..ceh! xguna tol nama je sedap dgr..tp xpe, gaji dorg ofer tnggi..rm2000..alaaaa ok a tuu..bujang g..nk sara sape..pndai2 a nk saving nt..hehehe :P

Dapat lak kje ni..alaa bkn ssh pn nk dpt job ni..mmg dorg nk guna amai org pun..:)
tp mak ayah aku lak xbg..coz kje ni ada shif mlm..so dorg risau sbb ak pn xde trnspot kt sane..ssh gak cmtu..ak kn pempuan..bayeee..hehe nt org kidnap jual kt pasaran gelap laku sgt nt..hahahaha! :P ishh..astghfirullahalzm..mita simpang a bnda cmtu jd kt diri aku..amin~ :))
mula2 mmg a frust, kiciwa, patah ati, apa lagi ek..haa pape je la wey yg berkaitan ngn prasaan sedih tuh..emmm..sedih taw. aku, kak tim, zaidah, n zara giler dh semgat waja nk amik job ni..konon2 susah senang sama2 la..cm zaman2 Unvrsti dulu..ececeehh..yela, as a new comer, kitorg dh jnji, kalo ada sape2 antra kita kna shif mlm, sume kna tnggu smpai org tu balik kje, then balik sama2..kira ssh snang sma2 a tu..giler a weh..kawan sejati la konon..haha!

Bila balik pelis, ak bncag ngn fmily..dorg xnk la ak kje cm tu..risau beb..ak sedih gak..jeles pn ada kalo dorg g kje sama2 , yg aku ni tercongok kt uma jga emster je..mana aci cmtuh! huh! last, ak dpt taw mak kaktim pn xbg..last2 sume xnk gi jgk..zai n zara pn xgi..giler a sume pakat2 wat resign letter..ish3..wat cmne kn xde rezeki lg..sabo jelaa..

so skg aku kt uma..main fb n sdg wat blog ni laa..tibe2 je tingt nk update blog ni..nt kang xupdate, labah2 buat sarang lak..hahaha~

lepas 4ari aku kt uma aritu, zai msg ajak g intview pensyarah kt satu tmpat ni..hehehe..giler a ada ati nk apply pensyarah aku ni..xlayak langsung..hahaha. tp aku sj je ikut, ak bosan duk umaa..leh gak ak trun kajang tu jmpa dorg..hehe. ak taw la aku xlayak jd pnsyarah..tp ak apply je..ngeng3~ lawak je rasa..emm kalo ak jd pnsyarah mesti emster aku dlm sangkar tu terkejut..kn epui kn? hahahaha! muke cm hampeh je nk kje cmtu. masa g intview tu giler bapak amai org..ishhh rimas lah aku!! macam nk balik je..bkn mcm dh..tp mmg dh ckp kat zai, ak nk balik, mls nk intview..zai ckp "sia2 je nk balik, penat2 dh dtg"..adoi wat ceramah terpimpin lak kat aku..cisss..:P

Masa isi borg pensyarah tu aku duk ulu cerok2 sket..hahaha malu siot kalo org taw aku apply pnsyarah..muka nmpak sgt kaki karoke ada ati nk jd pnsyarah..wakakaka! dlm borg 2 ada a die tnye npe ak nk jd pnsyarah..pulakk dahh..soh aku wat karangan UPSR..emm ak paling benci wat krgan ayat formal..ish3..so aku tulis je pe terlintas di akal fikiran ketika itu..ngah3..xsmpai suku muka pn ak dh tamatkan cite aku..no idea a wehh..emm..ak tgk org len punye krgan giler pjg standard STPM tu sehh..aku je stndard UPSR..hahaha! mmg xlayak tol..idea kering! :p

Then, nama ak kna pnggil masuk intview..pehh bedebar sehh..mesti die gelak tgk aku..huhu~ sapela ak ni tp ada ati aply jwtn cmtu..tp xpe, aku pegi je dgn ati yg takut2 sket tp masih nk wat gaya ala2 cm pramugari Air asia..wawawawa!! prasan gilerr! so masa masuk tu die tnya la pasal diri aku..bla..bla..blaa..ak pn cite je pe yg die nk taw. dh abis pok pek pok pek..die ckp, die akan kol ak antra isnin selasa n rabu tuk aku ajar akaun..wuiyoo..tekejut aKU! giler je soh ak ajar akaun..duuuuhhhh ak dh la bengap samdol sbjek akaun..agak2 a..soh a aku ajar geografi ke, kajian tempatan ke, kemahiran hidup ke..haaa ok a sket..haha.

pas je intview, ak balik uma..trus beli bku akaun..(mklumla xpnah myimpan buku2..haha) balik mlm tu ak pn belek2 la buku tu..hnye Tuhan je taw betapa nyampahnye ak nk ngadap buku akaun tuu..eiiii!! menci dowh! so ak pn ngarut2 la stdy..xdela stdy sgt pn..asik wat salah je..gahahaha..blaja xmasuk otak weh..sbb aku xsuka a sbjek ni..selebet je.

Then isnin tu die pnggil aku ajar akaun..tuk 2nd intview aku..dorg nk tgk skill mgajar, perfrmance n kelantangan suara. giler wehh..ak dh batuk2 dekat sebulan, bkn nk bg aku microfon..pastu duduk balakng2 lak tu..hampeh aa..tp xpe, ak wat bongok je..hahahaha. ak ajar mcm biase jee..tp cm kelakar pn ada..huhu~

pas abs ngajar,die soh ak tggu pnggilan dr die kalo ak bejaya..ngeeehehe..ak mls nk pikir.ak xmgharap pape..byk lg yg lg layak kt luar tu..ak ni hampeh je..tp jauh kt sudut ati..ak nk gak job ni...sbgai platform tuk ak aply kolej tmpatan len kt utara ni..:)

bckgrnd