~~~ Its Bad To Say Bad Things Behind One's Back, Especially When You Don't Even Know The Person..and I'm Fifa, Let Me Exist As I am, For I Simply Just Want To Be Me! ~~~
There was an error in this gadget

Wednesday, February 6, 2013

di awal permulaan

Alhamdulillah..syukur ya Allah.. Semoga Allah permudahkan semuanya yg penting adanya usaha dan hati yg cekal.Insya Allah. sememangnye aku dah teringin lama nk ceburkan diri dalam jualan online khususnya baju2 fashion yg tgh top skg, korea. alhamdulillah, da dpt jugak nk merasa pengalaman cmni. pengalaman nk berursan dgn customer. Perlukan modal. tp yg ni cuma skit aje...untung mmg x byk...org ckp atas angin tje tp aku nk timba semua ni sebagai satu pengalaman meguruskan jualan online. ya aku suka kan baju2 korea sbb korea suka buat bju nmpak obvious dgn kaler bling bling. so bila aku suka maka aku expect org lain pon akan suka. SUKA HATI ak je. hahahha boleh cmtu? bye

Sunday, February 3, 2013

Sadistik

Hai jangan cakap banyak. Harini aku post entry aku yg pertama bg tahun 2013. mana pegi entry tuk bulan januari? har harr. tak tahu nk cakap happy ke tak. happy sebab dah mula boleh balik sembang kencang sorang2 hakhak. x happy sebab laptop sgt sadistik. sgt sopan santun. sgt malu malu. tapi laptop acah acah je tu. ACAH ACAH SANGAT. laptop mmg epic! epic belakang punye cerita yg penting skg aku dah boleh sembangg kencang skg kau ape tauhu? hanya org yg makan tauhu aje yg tahu. Yang paling paling paling sedih tengok blog yg usang dengan entry2 yg lama yg begitu menggelikan segala kuku kaki tumit sekali kulit kering tumit pon boleh tertanggal. tp yg pasti tiada yg lari bogel dengan entry yg lama. SEDIH SEDIH SEDIH. makin sedih tgk header letak pix muka yg zaman berzaman. ok pegi tuka nanti! akakakakkaa. Permulaan tahun 2013 adalah sangat sangat baik sekali. skg da masok bulan februari...DOH! ..hnnsss hnssss hnssss kembang idong. sapa kata bulan feb bulan bermakna nk smbut valentino? eh x..x..valentine. hmm? xde sapa kata. aku yg kata. bulan feb paling bermakna sangat. sbb bulan feb ni adalah bulan tuk aku memasak semasak masaknye..bulan jimat hebat! jualan hebat promosi hebat itu blakang punya cerita. yg depan punye cerita ini bulan jimat hebat. apa kau tauhu? ha tak lawak. skg ak nk pegi mandi MASAK and makan. BYE.

bckgrnd