~~~ Its Bad To Say Bad Things Behind One's Back, Especially When You Don't Even Know The Person..and I'm Fifa, Let Me Exist As I am, For I Simply Just Want To Be Me! ~~~
There was an error in this gadget

Sunday, February 5, 2012

Jus Oren!!

Ko sedar x bile ko ni Annoying kan org? bilee ko baru masok keje pastu ko berlagak mcm ko lah jaguh and juara sepak takraw. dgn semuee org ko nk beramah mesra kan diri.mcm hye, saya peramah orgnye. x rugi kalo dpt kenal sy. KAHKAH. ha eloklah besok ko anta surat resign ko sebelom semuee org mencemuh ko. da dtg masok tmpat bru cuba ko buat chillex dulu. ckp bnda yg perlu, tnye bab ilmu keje sudah lahh xpayah ko pulak yg mgajar senior wat itu ini. mmg haruss lahh kan ak baling tumbler kt kepala ko dr belakang? kesian kt member aku 2 ekor ni. tetibe kena ajar budak baru wat keje. tp jd terbalik bila budak baru tu pulak yg ajar dorg. eh kalo ko da terer masyuukk sgt ko dtg kt dorg mita di ajar kenape? buang tebiat? ataw sj nk ckp mcm. hye sy budak baru mmg apply keje sini sbb nk ajar budak lama wat keje. KAHKAH. kelassss kaauu! pastu x tertahan, bile member 2 org ni ckp kt aku, "nasib fa die x duduk dgn ko". ha'ah mmg nasib la. kalo dpt kat aku mmg akn jd mcm hye,okla ko duduk sane senyap2.jgn ajar aku.kbai. mcm tu? boleh? mmg teringggiiiinnn gileeee lah kan ak nk tgk mana satu muka budak yg dorg dok mgata ni. satu ari ak g kt tmpat mber aku,nahh kebetulan mmg budak bru tu ada. ohh ok. ak da taw mana 1. lepas ni jgn ko dtg dekat dgn aku lahh. mmg ak hunuss pedang kt perot ko lahh. pastu ak bunoh ko.pastu ak kena tahan ngn polis.pastu ak kena bicara dlm court.pastuu ak pon kena hukuman gantung smpai mati.pastu mmg da xdpt la korg baca blog aku.KAHKAH.

lagi, ko sedar x ko akan annoying kan org bile ak dah pesan kt ko tlg keep secret kite! tlg keep secret kite! jgn heboh2. tp tetibe terheboh pulak. xtertahan bile aku senang la nk detect sapa yg heboh kan secret ni sbb ak mmg xkan cite kt semue org. akn cite pd insan2 terpilih je. hah! ko lah yg bertuah tu. tp aku plak lah xbertuah. bocor lah rahsia aku. sbb xpkai pantyliner. KAHKAH. ok xkelakar. nasib la bukan rahsia sebesar gaban gile yg ak cite. kalo x mmg tersekat lah nasik yg ak mkn kt celah kerongkong.*simpton xlalu mkn. pastu ak pon kena bwk g ospital.pastu ak kena bedah kt kerongkong.pastu ak kena pantang xdpt mkn sedap2.pastu jd mcm ok bye ak xnk kwn ngn ko lg.

pastu ko akan annoying kan org bila, semua benda n ketika ko ajelahh yg betol. okla.ko betol.aku salah. semua bnda ko jelah betol. pastu ko pn jd mcm hye,ini jadual ko.pasni ko ikut je apa ak da buat dlm ni ea. pastu ak pn jd mcm robotcop versi perempundan lah. pastu mmg hari2 aku ngn geng2 aku duduk bersila buat bulatan kt tgh2 ada unggun api mgutuk lahh pasal ko.pastu hari2 ko tersedak2 smpai mak ko risau.sbb kitorg kutuk ko lah.KAHKAH.baru ko taw aku n geng2 ak lagi annoying taw! =='

Ko sgt ANNOYING bila HARI2 ko update kt FB nk mention apa ko buat dgn suami/istri ko kt fb. da mcm hye,suami ku kacak,suami ku terensem,aku syg suami aku.ak sgt bertuah.ak cintakan suami aku.ak merindui suami aku. ak sedang mengelap pasu2 kt rak smbil menatap wajah suami ku tersyang.pastu ko pon jd mcm hye aku lah wanita bertuah dlm benua ni sbb dpt pikat suami aku.xde wanita lain sehebat aku.ak wanita sempurna maka tiadalah yg sempurna dr aku. istri Aron Aziz pon xupdate lah cite pasal suami die and pe dorg wat. dah merapu sgt lah ko ni. geli gelian lah ak tgk. ok ak da meluat la baca. kalo sekali xpe, ni bile bukak home je da amik ko setiap 10 minit berselang seli kisah suami and istri. nasib da kawen. kalo xkawen, cite psl gf-bf stiap 10 minit tu lg lahh nk geli. entah jd entah x jd suami istri nt.
mmg la tu fb ko. tp Ingtla, kdg org LIKE x bermkna org suka tp org meluat..nasihat x brmksud org benci. tp syg sbb xnk ko dicemuh. nt malu sndri, ha sapa nk jwb? bgtaw skg.

Paling last,Ko sedar x ko akn Annoying kn org lain bile tajuk entry ko sikit pon xde kena mgena dgn apa yg ko hujahkan dlm entry? KAHKAH.

hye hari ni abg masak ikan keli lemak cili api. caloo betey!



ok bye.

Gelimat

Geli mat! mat mat mat! KAHKAH! ak xbleh blah bile baca balik previous post ak. Entry 1st ak bertarikh 18 julai 2009 bersamaan ari sabtu , 7.24am. Dah 2 thn lebih rupenye umor blog aku. Terasa entah hape je yg ak karang selama ni, main tulis je pastu sndri xpaham.pastu sendiri malu.pastu sendiri gelak.eh mmg benci gileee bile baca balik. maybe sbb mase tu umor tersgt mude, jd naif yg amat. yelah name pon first time ber-blogging. bile baca balik, da rase mcm kaki gado. macam homaigod saka nye mulot aku. ha itu membawa maksud mulot ak jahat lah. kang ada pulak ingt ak ada bela saka. Benda x tertahan ak dgr, bila mber keje ckp blog aku mcm mulot aznil nawawi. KAHKAH! ko tgh baca x blog aku skg Marul? kalo ko baca, esok dtg keje mari dtg tmpat aku, petik jari sekali ckp "u olsss..aku bace blog ko!'' KAHKAH! ok. x kelakar.
Mana lahhh ak tahu ada pulak org nk baca blog aku.terbitnya blog ni pon sbb as my assgment due to ak amik kos dr fakulti IT. so lecture ak ckp, markah di ambil kira sape yg salu keep up to date kan dorg punye blog. aku? copy paste je semueee info ak google masok dlm blog. jnji up date selaluuuu. lepastu bila da abis sem, ak da x copy paste info dah.ak merapu ikot suka hati ak je. mane lah ak tahu ada org nk baca blog ak, ingtkan kwn2 baik je nk baca so ak ckp lah mcm member member brutal. ha paling x over, ak xpenah remove entry yg ak da post. sbb ak suka baca balik. nk tgk jgk ape yg ak da buat.ape ak da tulis. ok. geli bila baca. mengaku lahh mmg buruk lah bahasa.oklah yg buruk tu mmg dtg dari aku pon. so kena perbaiki lah. bila baca2 lagi, mmg gelimat lahhh..rase mcm budak baru belajar pn ada. rasa mcm budak xcukop protein pon ada. keh keh keh..geli lah baca entry yg lepas. rasa mcm nk hempas keyboard smpai button Esc tercabot mcm budak yg addict gileeee main game Counter Strike tu? tahu x perasaan yg aku rase bile baca balik entry lepas2? apa yg terdetik dlm hati? "apahal ko tulis mcm ni?" "apa masalah ko ni?" "motif ko ape?" KAHKAH. tercuit hati ak baca balik.euww! mmg gonjeng abis lahh entry ko mase dlu.kepochi gileee marah org sane sini. ok. ak garang. KAHKAH.pastu bile org komen, mulot ak xde insurans. pastu ak rase mcm nk dlete je blog ni.pastu nk wat ayat baik baik jehhhh. tp xbest la xboleh nk jd diri sndri. tp tu lah mmg ak, kasar orgnya.jadi org yg xkenal mmg ingt mulot ak ada saka. mulot ak jahatlah namanya. jgn ingt ak bela saka.xde taw. xde.xde.so buat lawak pon kdg2 org x faham. KAHKAH. malunya. pastu mber komen, woi ko ni da xbest lah blog ko. da boring. tak gila mcm dulu. huwaahuwaa. pastu? mana 1 nk? nk ak jd gila atau ayu? ayuuu nye mcm oh manissssnyaaa..manisnyaaa senyumannmu..? *elite song. mana satu nk aku jd ni? ha.ok.bgtaw ak skg.
ini bunyik sedih.ak baru khatam entry ak. ni kira kesimpulan lepas aku baca. ko boleh baca post sndri pastu kasik komen sndri? KAHKAH! sedihlah.baca blog sndri. mcm hai, saya sedang nk mendalami diri sendiri.haha.gelimat.
beginilahh kepada yg membaca, saya ingin mengusapkan maap zahir batin andai terkasar bahasa. bg tnjuk ajar kalo silap.sbb idop ni xselamanya. besok mgkin aku akn mati. tp korg totap ingt nama aku.kalo xingt pon, paling bangsat korg ckp "eh mcm pernah dengar tp dimanaa ya?"

Pastu gambar pon kena letak yg ada unsur gelimat mat mat mat lahhhhh!



kbai.

bckgrnd