~~~ Its Bad To Say Bad Things Behind One's Back, Especially When You Don't Even Know The Person..and I'm Fifa, Let Me Exist As I am, For I Simply Just Want To Be Me! ~~~
There was an error in this gadget

Sunday, February 5, 2012

Jus Oren!!

Ko sedar x bile ko ni Annoying kan org? bilee ko baru masok keje pastu ko berlagak mcm ko lah jaguh and juara sepak takraw. dgn semuee org ko nk beramah mesra kan diri.mcm hye, saya peramah orgnye. x rugi kalo dpt kenal sy. KAHKAH. ha eloklah besok ko anta surat resign ko sebelom semuee org mencemuh ko. da dtg masok tmpat bru cuba ko buat chillex dulu. ckp bnda yg perlu, tnye bab ilmu keje sudah lahh xpayah ko pulak yg mgajar senior wat itu ini. mmg haruss lahh kan ak baling tumbler kt kepala ko dr belakang? kesian kt member aku 2 ekor ni. tetibe kena ajar budak baru wat keje. tp jd terbalik bila budak baru tu pulak yg ajar dorg. eh kalo ko da terer masyuukk sgt ko dtg kt dorg mita di ajar kenape? buang tebiat? ataw sj nk ckp mcm. hye sy budak baru mmg apply keje sini sbb nk ajar budak lama wat keje. KAHKAH. kelassss kaauu! pastu x tertahan, bile member 2 org ni ckp kt aku, "nasib fa die x duduk dgn ko". ha'ah mmg nasib la. kalo dpt kat aku mmg akn jd mcm hye,okla ko duduk sane senyap2.jgn ajar aku.kbai. mcm tu? boleh? mmg teringggiiiinnn gileeee lah kan ak nk tgk mana satu muka budak yg dorg dok mgata ni. satu ari ak g kt tmpat mber aku,nahh kebetulan mmg budak bru tu ada. ohh ok. ak da taw mana 1. lepas ni jgn ko dtg dekat dgn aku lahh. mmg ak hunuss pedang kt perot ko lahh. pastu ak bunoh ko.pastu ak kena tahan ngn polis.pastu ak kena bicara dlm court.pastuu ak pon kena hukuman gantung smpai mati.pastu mmg da xdpt la korg baca blog aku.KAHKAH.

lagi, ko sedar x ko akan annoying kan org bile ak dah pesan kt ko tlg keep secret kite! tlg keep secret kite! jgn heboh2. tp tetibe terheboh pulak. xtertahan bile aku senang la nk detect sapa yg heboh kan secret ni sbb ak mmg xkan cite kt semue org. akn cite pd insan2 terpilih je. hah! ko lah yg bertuah tu. tp aku plak lah xbertuah. bocor lah rahsia aku. sbb xpkai pantyliner. KAHKAH. ok xkelakar. nasib la bukan rahsia sebesar gaban gile yg ak cite. kalo x mmg tersekat lah nasik yg ak mkn kt celah kerongkong.*simpton xlalu mkn. pastu ak pon kena bwk g ospital.pastu ak kena bedah kt kerongkong.pastu ak kena pantang xdpt mkn sedap2.pastu jd mcm ok bye ak xnk kwn ngn ko lg.

pastu ko akan annoying kan org bila, semua benda n ketika ko ajelahh yg betol. okla.ko betol.aku salah. semua bnda ko jelah betol. pastu ko pn jd mcm hye,ini jadual ko.pasni ko ikut je apa ak da buat dlm ni ea. pastu ak pn jd mcm robotcop versi perempundan lah. pastu mmg hari2 aku ngn geng2 aku duduk bersila buat bulatan kt tgh2 ada unggun api mgutuk lahh pasal ko.pastu hari2 ko tersedak2 smpai mak ko risau.sbb kitorg kutuk ko lah.KAHKAH.baru ko taw aku n geng2 ak lagi annoying taw! =='

Ko sgt ANNOYING bila HARI2 ko update kt FB nk mention apa ko buat dgn suami/istri ko kt fb. da mcm hye,suami ku kacak,suami ku terensem,aku syg suami aku.ak sgt bertuah.ak cintakan suami aku.ak merindui suami aku. ak sedang mengelap pasu2 kt rak smbil menatap wajah suami ku tersyang.pastu ko pon jd mcm hye aku lah wanita bertuah dlm benua ni sbb dpt pikat suami aku.xde wanita lain sehebat aku.ak wanita sempurna maka tiadalah yg sempurna dr aku. istri Aron Aziz pon xupdate lah cite pasal suami die and pe dorg wat. dah merapu sgt lah ko ni. geli gelian lah ak tgk. ok ak da meluat la baca. kalo sekali xpe, ni bile bukak home je da amik ko setiap 10 minit berselang seli kisah suami and istri. nasib da kawen. kalo xkawen, cite psl gf-bf stiap 10 minit tu lg lahh nk geli. entah jd entah x jd suami istri nt.
mmg la tu fb ko. tp Ingtla, kdg org LIKE x bermkna org suka tp org meluat..nasihat x brmksud org benci. tp syg sbb xnk ko dicemuh. nt malu sndri, ha sapa nk jwb? bgtaw skg.

Paling last,Ko sedar x ko akn Annoying kn org lain bile tajuk entry ko sikit pon xde kena mgena dgn apa yg ko hujahkan dlm entry? KAHKAH.

hye hari ni abg masak ikan keli lemak cili api. caloo betey!



ok bye.

No comments:

Post a Comment

bckgrnd