~~~ Its Bad To Say Bad Things Behind One's Back, Especially When You Don't Even Know The Person..and I'm Fifa, Let Me Exist As I am, For I Simply Just Want To Be Me! ~~~
There was an error in this gadget

Thursday, July 23, 2009

penat gilerr...~

Adui..minggu ni giler penat ah..~ coz aku jd fasi tuk fac aku..mmg penatla. every nite ada program.. and aku sebagai director lagi la wajib tuk dtg masa program tu di buat.. exco kata cheers group aku kurang gempaq. yeke? ish3...cian dak2 nie..kena ubah cheers yg lebih menarik, tertarik n da bomb ah pulexx... so stakat ni cheers tuh aku tgk "ok" la jugex dr yg b4 ni punye kan.. then logo...emm..aku rasa aku dh lukis tuh cukup cantik dah..dtg dorg punye warne2 dh jadi lego dh bkn logo..huhu~ btw hope logo group aku tu still nmpak cntik la..tp act not really complete..pasal plan nk tmpal logo tu kt ketas warna lain..tp exco dtg kutip logo awal sgt daa...
ke4, pasal bendera group aku lak..pergh..mmg mantul ah reben kaler mas tuh~ hehehuhu..xtaw lg group len cmne..hope group akunye yg paling mantol ah..coz warna emas tuh beb..bior berkilat n bersilau2 mata exco tgk bndera group aku..ekekeke!!
last, pasal persembahan group aku lak..undi punya undi kena berlakon beb~ aku tgk ada la 2 3 kerat rupa yg ada bakat berlakon tuh..orait lah tuh..dorg pun bkn bdk fsgk nk ada lakon2 nie.. so far so gud la..ok la.. n undi punya undi lagi sekali group aku punya turn persembahan no.2 pulexxxx....atoiyai~ aku selaku director ketaq siot..hehe..tp dlm lakonan tuh aku dhs elit lagu,n unsur kelakae sket la..xnk skema basut sgt..mcm2 lagu ada..lagu jiwang, rock, indie..pergh sume ada..sekali lagu cradle of fifth tuh sbgai latar blakang lakonan..power of dream tol..cuma lagu halimah jongang je xde ek? hehe..coz watak tuh mmg xde pon..apekes nk berlakon watak tuh pulak? mcamana ending nye nt? adakah gigi halimah akan terkebelakang sedikit?? hurm..fikir2..
Adios...~

No comments:

Post a Comment

bckgrnd