~~~ Its Bad To Say Bad Things Behind One's Back, Especially When You Don't Even Know The Person..and I'm Fifa, Let Me Exist As I am, For I Simply Just Want To Be Me! ~~~
There was an error in this gadget

Sunday, March 4, 2012

Ikan keli ikan kelah. Pak Ali pergi berkelah.

Malas nk cite byk2 lah. penat lah. penat tgn menaip. dlm kepala mcm2 nk update entry. mcm susu mencurah curah ke ladang gandom. Pastu jd lah koko puff ceh x ah jd koko kolagen ceh ceh pon x jugak ah jd koko keranch. nah, plaster ( ̲̅:̲̅:̲̅:̲̅[̲̅ ̲̅]̲̅:̲̅:̲̅:̲̅ ) !! annoying! =='

Nih nampak x? piza hut bebentok LOVE..xmampu u ols..

*** penat aku google tp bile upload kecik je cm ( ̲̅:̲̅:̲̅:̲̅[̲̅ ̲̅]̲̅:̲̅:̲̅:̲̅ ) ! hew hew!


korg da makan set ni x? sedap mkn lg2 time lapo..:3

kebetulan aritu kua2 je terasa nk meng-sedekahkan duit dalam beg duit kat Pizza Hut. yummy

dummy. Pastu ape ko tggu lagi terus pegi dgn penoh konfiden sampai terpakai helmet apek

"Sayor! Sayor! sekilo tiga ringgit! Dua kilo hempat ringgit! Mari mari kemari, yg jauh mai dekat, yg

dekat mai rapat, yg HENSEM mai rapat lagi rapat rapat langkah empat. " **ok, terover pulak aku.

Boleh scroll kan mouse ke bawah untuk dapatkan gambaran lebih jelas, tepat dan MANTAP.

yeah yeah yeah!! **smbil prengg kan gitar karan yg ko hadoo.


**dulu pedajal sgt gambor aku pakai helmet sayor.dia xtaw apa itu KARMA. mantap u ols..

Bile masok2 je trus pilih meja set besar kusi lapan horang..padahal yg pegi cuma berdua je. mmg annoying gile. siap tnjuk2 meja ngn jari kt pekeja pizza hut , "nk meja tuh..nak meja tuh" padahal pekerja tu da suggest kan meja yg sesuwai tuk tetamu yg dtg berdua sahaja. *ko sgt annoying.

kebetulan pulak mase pegi tu betol2 time valentine's day.

adoi mase duduk2 je tgk ada promotion pizza hut bentuk love u ols sempena hari kekasih..katenye..*garu dagu

pastu aku yg tgh lapo azab tingin pulak nk rase,hewhew

malu sekali rase nye nk order

mesti org pizza ckp aku tgh celeb dunia perchintaoon..oh gelimat.

mase order tu rase macam nk cangkung bawah meja n telangkop muke ngn beg smbil buat order, "abg kasi pizza bentok love ni satuu, set tripple plate satuu, air yg nih ea" *muke xnmpak kuar kn tgn jeh dr bwh meja.

lol..sgt annoying.

malu sbb rase pegi sane kunun sweet kapel padahal kebetulan je. dgn muke da abis mcm gambel, gampang, gengster tp kununn romantik.hakpuihh. manade pon dtg2 tgk ada promotion valentines baru tersedar aritu 14 feb lah woihhh! KAHKAH! **Ting! ada mentol lampu terpasang tepi kepala cm karton2.

Malu pada diri sendiri. malu kat pasangan kekasih hati. **cukup2 kot nk over kan diri,.
kebiasaan, mushroom soup ngn salad mesti da abis.separoh kenyang tp Pizza ngn tripple platter lmbt dtg. pastu kau ngn pasangan kau bolehlah berlawan berganding bahu dan tenaga main buat muka2 boring. Adam! Stacy! bergabong.

**ape kau tunggu lagi BENAMKAN muka ko s e k a r a n g..

Ni set order mkn tripple platter. skg kalo pegi Pizza Hut set ni da mcm wajib. sbb da jatuh hati ngn roll curry puff tu smpai kalo mkn kau da xnmpak muke buah hati, mkn cm bela saka.kau dah xjumpe muke ayu mcm first dating Minum PEGANG STRAW DENGAN DUA JARI JEHH...;p


Tara pam pam...Triple Platter kesayangan ucuk acam acin cayang mama come to papa! yay! makan semua dengan girang gembira smbil ditemani barney and frens ceh x ah.

Sudah la kau jgn ckp byk ape tnggu lagi pegi rakus kan diri kau sekarang ngn Pizza Hut kau..

** Ok kau da failed program "pilih kasih" sbb xboleh menghayati watak rakus.

1 more, cube ko try kasik lagi satu kali muka rakus.



Yeahhh!! ok kau mmg RAKUS! Bye.

No comments:

Post a Comment

bckgrnd