~~~ Its Bad To Say Bad Things Behind One's Back, Especially When You Don't Even Know The Person..and I'm Fifa, Let Me Exist As I am, For I Simply Just Want To Be Me! ~~~
There was an error in this gadget

Sunday, March 18, 2012

Manade aku boring pon..xde..xde


Hai arini aku post lagi. Takde kawan ke takde hobi ni.hahah! jadi aku sebenarnye yang memang langsung tidak boring di saat ini nak post entry apa dalam baju sekuntum bunga cina woihh geli la kau taruk bunga dalam baju, gatal dada ko tauhu? *sape yg fevered die tauhu saja yg tahu. Aku nk post entry pasal ape barang azimat keramat kt dalam beg pempuan ituh. Ala abislah aku da bongkarkan rahsia aku kt satu dunia.sape jenis kepochi tu boleh terus tgk.sape jenis xsuke amik tauhu hal org boleh blah kelapa dan kukur nyok sekarang.bye.


Di dalam handbeg wanita cewah benda paling penting perlu ada adalah mata wang ringgit bukan mata air sbb kalo mata air mana ko muat taruk dlm handbeg woih! Ini purse gedabak aku siap ada labuci ada manik2 jangan nk dengki lah kat aku pastu dlm itu ada duit ala sedih ada rm15 je pastu ada mykad,lesen, kad atm, kad ING kalo batok2 uhuk uhuk pegi lah klinik jumpa doctor kalo boleh nk doctor yg ensem terus ilang sakit pastu ko dah tak dapatla MC slip pastu ala xsuke lah cmni kena pegi keje jadi moralnye ko pegi lah klinik jmpe doctor yg tua tapi x gatal sgt kalo x nt die letak teleskop kahkah xtaw ape bnda bunyi letak kt dada ko nk dgr degupan jantung ko kat buah hati.hahah! org low minded je boleh ckp cmni kau tahu? Bye.

Ini adalah barang mekap cewah milik tuan punye blog. Heh. Di dalam beg itu ada simpan satu rahasia wanita dimana rahasia wanita ada di dalam beg corak bunga2 pink ituhh. Tgk apa ada dlm beg mekap hahah ciput aje brg murah tapi voguedevas..*gitu u ols dimana mengenali brg mekap pertama di dunia ketika masuk Universiti dulu iaitu eyeliner dan corak eyeliner begitu pondan sekali. Lukis garis terketar ketar tgn dengan pilihan warna yg begitu kilatan matahari sekali pastu sesi amik gambar mesti mauhu tutup mata bagi menampakkan kekilatan eyeliner ku yg garis bergerigi ini.macam Boodd…! Bye.


Eh ini lg sgt penting. Xde bnda ni xleh hidop lah mkn x kenyang sbb amik sikit2 je nk kena jimat amik lauk byk2 nt kena byr mahal. heh. mandi pon xbasah kalo ko xde henpon. *ni henpon ke walkie talkie ni, ke sendal pintu ni, ke lesung ni, eh jgn ko nk hina lah sbb ni henpon appa aku kasik sbb masuk universiti dulu. Tgk masih sihat walafiat smpai skrg. 3 ari sekali kasik makan topup je. Nk helo2 ngn family ngn helo2 kt buah hati “helo hai my baby awak adeww kat manew teww?” kalo x helo2 pon nk hai2 je kt mesej..msg2 ngn family yg tersayang ngn buah ati. Alah kawan pon sayang jugak lah. Tp Sayang kredit nk msg atau helo2. Bye. *korg boleh lah pegi kecik hati sekarang.


kakakakakaka. skema skema. Bnda penting jugak bulan lepas dgn bulan ini adalah tagged pass masok keje dimana masok keje mesti kena awal tp bile balik x boleh awal. Bye nk tubuhkan company sendrik.


Pen penting jugak la woih.sape kata x penting. Dlm jamban boleh tulis2 no talipon musuh. Pegi kt dinding uma jiran kanan jiran kiri leh lukis2 tnjuk bakat kalo x bile lagi org nk tahu ko ada bakat seni dlm diri. Pastu sebelom balik jiran ko luku kepala ko ngn pen td. ** Pen xperlu nak ada cop company pun xpe. miahahaha.

Sanitizer. Berfungsi utk merawat sakit jantung dan kencing manis ceh x ah membunuh kuman daki kotoran anasir ameba, plankton, asgutus, sugus sebelom makan atau masokkan pape dlm mulot. senang je. letak pastu gosok2 je tgn pon dah bersih. boleh baca bismillah pastu makan ikut citarasa ko la nk gelojoh atau ayu mkn guna DUA JARI JEH..ko mampu?

Sibuklah sume org makan supplemen tuk jaga badan ngn kulit pastu aku pon sibuk jugak mmg aku kepochi la cmtu makan sehari 2 biji tp selalu ter-skip sbb xde org amik berat suruh makan supplemen setiap hari xleh manje2 lah kena ingat sendri. Satu botol utk satu bulan tp kalo skip mcm ni satu botol leh extent masuk 2 hingga 3 bulan motif kau sbb nk jimat abistu bile ko nk cntik bile ko nk dpt kulit yg smooth bile ko nk dpt kulit yg flawless bila ko boleh jd wanita menawan, rupawan bile ko boleh jd gelitawan bile ko nak stop buat ayat kasik org naik geli baca. Ko benti s e k a r a n g. ;p


Tee.hee. spray lada. ini bukan untuk ko bg amma ko pegi wat masak boh dalam megi, goreng sayor, ayam masak lada, bihun singapore jadah pe lg tp ni spray lada utk mjaga keselamatan diri dr ancaman cewah dan juga anasir jahat “papa..papa jahat, mama tahu papa ligat *jgn kau gatal nk ubah topik. Ak xpenah guna tp hope bile gune boleh berfungsi dgn begitu baik sekali kalo nk tau masih ok ke x kena cari sorg volunteer bg mata kau kat aku nt boleh aku test pastu tgk die punye badan dan terkopek2 mcm kena sakit sopak kesian lah spray lada tgh sakit kulit. Ini paling PENTING lg2 bile ko xde ilmu taekwando atau ilmu silat gayung. ilmu jahitan silang pangkah dikecualikan. Hehe


Merupakan alat mencuci segala debu dan kotoran yg hinggap di sekeliling muka atau badan. Terdiri daripada tisu kering utk mgelap benda2 basah, juga terdiri dgn tisu lembab utk mgelap benda2 kering. Heh. Juga oil control film jenama clean & clear menjadi pilihan hati. Tisu lembab boleh digunakan utuk mgelap eyeliner kilat yg cm pondan kt muke bile nk amik wudhu.senang je tanggal pastu muke jadi cejuk lah awak mcm tonyoh lendir lidah buaya pastu kalo pegi toilet yg mcm klcc xreti cebok gune air pancot otomatik tuh boleh pakai tisu lembab ni jugak. Kalo org pegi luar Negara pon da lama la org prektik bnda ni mase kecemasan kt toilet. Paham ke x? jadi usung lah tisu lembab kemana jua lagi2 tuk pegi travel atau pegi berkelah smpai ko naik lelah. K, over ecxited pulak nk explain pjg2.kahkah. bnda baik kena share la woih! Bye.


****************
Da abis. sekarang aku rase mmg girlish sgt lah sbb kuar kan semua brg perempuan dlm handbeg itu. hahah. hai semua perempuan. ye. semua. perempuan. boleh la kalo nk share ape ada dlm beg kamuu ituu. mane taw ada brg berguna share2 lah nt boleh beli satu tuk digunakan mmg lah manade saje2 beli simpan dalam laci lah.
baru lah boleh perasan girlish girlish polish polish polis sentry one two jaga polis mati sape nk jaga? koh! koh! **ape gelak koh,koh!!?

Kye.


1 comment:

bckgrnd