~~~ Its Bad To Say Bad Things Behind One's Back, Especially When You Don't Even Know The Person..and I'm Fifa, Let Me Exist As I am, For I Simply Just Want To Be Me! ~~~
There was an error in this gadget

Friday, January 29, 2010

:: Dont blame on me ::

Aku xtaw nk ckp cmne dah..tp aku terkilan ngn seorg mber aku ni..agak rapat jugak...cm ada xkena je..apahal tah? time die,mana benda die xsuke, die xbg aku wat.. .fine! aku xwat dh cmtu..tp time die wat kt aku leh plak..padahal die dh taw aku sndri pn xsuke bnda tu..ak bukan xpesan pd die, aku dh pesan..dlm blog ak pun aku dh gtaw aku xnk wat bnda tu..tp still wat jgk..ak mcm la nk bengang..
aku xtaw la sama ada die mmg sengaja nk wat cmtu kat aku or xsengaja.. pape je la wey..lantak ko la pe ko nk wat kt aku pn..kalo de xpuas ati, ko ckp je ngn aku..ak leh trime pe je ko nk ckp..ak mmg xde yg xpuas ati kt ko..bg aku, ko ok je.. tlg laa..ak merayu sgt2, ak cuma nk mita sikit ruang privacy aku.. xsume benda aku perlu share ngn org..kalo ko nk share bnda yg ko suke kt org, ko wat la..aku xhalang..tu fb ko, 2 akaun ko, tu myspace ko, 2 frenster ko, n pape jelaa..aku xmarah, n xhalang, tp jgn sesekali kaco aku..plzzz...sbb aku xkn kaco life org, privacy org..ak xpenah cuba nk malu2 kan ko ke pe kee, n ak arap ko pn jgn la ada niat nk memalukan aku lagi.

Aku cuma nk ko taw, xsume bnda aku akan share ngn org..2 je.. sory beb~

2 comments:

  1. kek poh knp nie...jgn marah2 yer....
    manusia nie mcm2

    ReplyDelete
  2. pal, tade pe pal..:)
    aku syg kwn aku sorg ni..biasela mana2 bila bkwn mesti ada salah fhm kan..hehe
    ak xmara pn, luahan ati beb..wakakaka!! :P

    ReplyDelete

bckgrnd