~~~ Its Bad To Say Bad Things Behind One's Back, Especially When You Don't Even Know The Person..and I'm Fifa, Let Me Exist As I am, For I Simply Just Want To Be Me! ~~~
There was an error in this gadget

Friday, March 5, 2010

:: Kerana Zai ::

Teknlogi maju, mesia maju, motto sek ren aku, "maju dan terus maju", haa apa lgi yg de kaitan ngn maju ni..maju baju, baju maju, maju maju..cop! fulstop! dilarang melalut di kawasan ini..wawawa~

Begitulah mesia pada hari ni..segalanya semakin maju..gud2.. and, sifat manusia pun maju gak..iaitu semakin maju tuk berpura pura, kura-kura, ura-ura, lura-mura!

Arini tade topik..sj updet blog..sebab aku tgh bosan men fb.. Yerr anda, sepeti biasa, soalan aku, Anda tahu apa itu fb? hehehe! time nih, tgh sibuk berkomen ngn mber baik aku, si zai porkey gundut..mklumla..mybe today last die kecoh2 kt fb aku, pasni mesti slow dh die men fb..nih ak rase nk tacing neyh..sedih..sob..sob..hehehe..tp die respon lmbt giler..sama ada tenet die prob seperti selaluu orr....die bersungguh bekeja kt pejabat die..mklumla arini last die berkhdmat kt sana..pasni nk jd ckgu dh kawan aku tuhh..fuhyoo..agedebak! agedebak tu xde mkna taw, mmg aku suke sebut dr zaman kecik2 dlu, n korg xpyh susah2 lak bukak kamus nk cari mksud agedebak tuh..mmg xwujud bhse tuh..ak je wujudkan..agedebak tu bg aku cm sesuatu yg best n tekejut la..kira cm gempak laa..wawawa~ mengong! nmpak sgt dh bosan..zai a respon lmbt sgt..ngantok aku..time pagi2 laju je..ak jek a xbgn g..lena di buai mimpi..putera hensom dtg..hahahaah!! gilakk!

Ikutkan ptg ni mber aku ajak kuar, g teman die beli adiah tuk bf die..esok besday bf die..waaa..bestnye..bahagia2..org de pakwe kann..huhu..tp ak mls je nk kuar..ingt nk berfb ngn zai abis abisan..tp ko lak respon ak lmbt..weh dok watpe..layan amoi jai ko men roda impian ke? hahaha..tlg lah respon aku sepantas kilat..kelajuan cahaya..duuuhhh..bosan dh ni weh! haishh...
smpai ak leh post blog lg nih tggu ko nye komen..gilerr lambatt..cm kura2 yg patah kakinya..huhuhu..zai jgn marah..hahaha! kalo ko marah pn ak xtakot.. :P


2 comments:

  1. agak jinggo.....asia bguuuus!!!!

    ReplyDelete
  2. aiiii......
    lamo x dongar cito mkck....

    pic profile pose artis ...
    x thn deerrrrrr.....

    >_<

    ReplyDelete

bckgrnd