~~~ Its Bad To Say Bad Things Behind One's Back, Especially When You Don't Even Know The Person..and I'm Fifa, Let Me Exist As I am, For I Simply Just Want To Be Me! ~~~
There was an error in this gadget

Saturday, February 6, 2010

:: Wat i like ::


Oittt...gilakkk..milakkk (Dimulakn dgn ayat yg ntah npe skg ni asik nk ckp cmni je) ..oii tlg la..aku pun xtaw nape asik nk sebut" gilak" je..hishh aku pun naik seram dh ni..Jgn pandang belakang..(tibe-tibe)
Gilakkk! (emmm...gilakk lgi) .. arini aku sgt boring. aku telah pun mengonlinekan diri di facebook..ataw FB. Anda taw kah apa itu fb? kalo anda xtaw apa itu fb, anda bukak tingkap uma..dan terjunlah sambil mendepakn tangan..haaa..tgn kiri pegang- pegang la paper kegemaran anda..sama ada metro ( mber aku nama zai peminat paper metro) , ataw the star, mingguan mesia, berita harian, new stret time
(gilerr siap aku bg list nama paper tu sehh..) and pape jela paper yg korg suke, pegang masa terjun tu..arap2 cite kematian anda dipaparkan dalam paper kegemaran anda ye..tp make sure uma anda uma flat..tingkat 5 keatas, kalo setakat tejun dr tngkp bilik yg paras pnggang tu, xpyh pegang paper, xpyh
terjun..buang mase..nt sakit je ati aku bg cadangan
cemni tp xde yg nk ikut.(arap2 jgn la ikut..dont try dis at home..masa shooting
dlm cite jgn pndg blakang tu xpe..ok..scene
yg piere tejun tgkap uma tu..hehehe)
Oi..tlg..oi..aku bosann.."bossanova..dgrla ini tempo..awas kawan..seperti juga mambo..wahai
teman..upsss..upsss...ternyanyi..sory2.. pulak tu salah lirik lagi..sory2..aaa..oi aku burink..tolonglah..tolongla fahami n selami ati ni..betapa bosan nye aku ketika ini...emmm..gilak! hehe..gilakk..gilakk.. ^^

" WAT I LIKE "..itulah topik yg akan saya kupaskan kali ini.. ( bayangkan aku pakai formal..pakai kot..kasut betutup, wane itam taw..pegang mic, bagi ceramah..ceh..hahaha.. :P )
tlg la ampunkan aku diatas kegilak-an n kemurungan yg sedang aku adapi ketika ini..tlg..tlg..asik ngarut je ni oii... hikhikhik.. beginila, wat i like tu mkcudnye apa yg sy suka..yg kamek suka, yg aku suka, yg gua suka, yg fifa suka..hehe..aku suke anting-anting ataw pun subang (bukan lpgn terbang subang yee..salah besar da tu ) yezza! inila yg aku suka..ni antara koleksi anting2 yg aku simpan..xla byk..tp kalo aku jd sponsor majlis knduri kawen, lebih 20 org jugak leh pinjam subang2 aku ni...hehe.. yg ni aku dapt daripada mak, kawan2, n ada yg aku beli sndiri. :)
Mak aku beli rak anting2 ni kat lagkawi mase kitorg bercuti dulu..rm25-30 je kot xsilap..supaya anting2 aku xbersepah n terjaga dari dibawa lari sekumpulan lipas2 liar..hehe. kalo x, b4 ni subang aku tu ak smpan ikut mana aku nk letak je..bawah bantal, dlm laci meja, dlm poket beg, dlm poket suar jeans, eeiii mcm2 laa ak letak..hehe, kadang, ilang sebelah..sebelah lg xtaw lepas g mane tah..hahaha.. :P
ni pun dh byk aku buang taw sbb da rosak, ilang sebelah n dh xnk pakai. jd mak aku soh je simpan. sikit je, ini sume koleksi subang jenis besar n gantung2..sbb tu boh sini. kalo subang kecik2 simpan dlm bekas kecil, nt senang cri..xilang..(skg dh reti simpan brg..xboh da dlm poket ke bwh bntal ke..hehe)
Tp, ada gak yg aku pun xpenah pakai lagi taw..emm sbb org bagi..so kalo cm over sgt tu xnk la aku pakai..i belum jd artis g taw..euww! kikikiki~~~ :P

Okla, ak da xtaw nk tulis pe gi..sbb ketika aku updet blog ni aku tgh chat ngn member aku nama Ezy kt fb.. isu yg kami bincangkan ketika ini adalah "bagaimana nak tubuhkan McD, & panggung wayang di perlis? adakah berjaya? sape yg mau melabur?" kikiki~ oit gilakk..tgk..tgk...aku tersebut lagi ataw pun tertulis lagi pekataan gilakk..emmm..gilak milak..bye~
sape nk pinjam subang aku, tlg berikan nama penuh anda, no telefon, umo, status anda smada ada bf/gf ke blom..haha..n yg penting tujuan anda meminjam subang aku..wawawa~ makin gilakk...oiiiiiiiiii tlg..ak makin ari makin sukar menyahkan pekataan gilak dr mulut ku ini..tlg oiiiiiiiiiii..gilaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkk!!

2 comments:

  1. kek poh...try lah propose....mna tau bley jd realiti ade panggung waynag kat perlis...huhu..bley gak nak melabur..n bley bukak byk peluang pekerjaan kat perlis..huhu

    ReplyDelete

bckgrnd