~~~ Its Bad To Say Bad Things Behind One's Back, Especially When You Don't Even Know The Person..and I'm Fifa, Let Me Exist As I am, For I Simply Just Want To Be Me! ~~~
There was an error in this gadget

Tuesday, October 20, 2009

:: The Beautiful ::

Today xtaw la nape aku rindu sgt ngn sahabat lama aku yg gampang maut ni..sorg nadia, sorg lagi rawaida..
Baju biru (nadia)
baju ungu (rawaida)

Masa mula2 aku pindah kt perlis, org pertama aku kenal adalah fatihah (pic dia dh di burn dlm cd la..so xdpt upload), 2nd is nadia n 3rd is rawaida..(yg dlm pic ni..cun nk mampos skg..dulu masa zaman xmatured "karat" giler lg2 nadia..hihi..:P

Aku n nadia adalah jiran sebelah uma..rawaida pulak duk blakang uma aku..kitorg ni mmg geng otai la masa form1,2,3,4..haha..suka carik gado sehh..dorg ni korg tgk je muka bapak ayu, tp kalo korg nk taw, dorg tuh giler kepoh,n gampang nk mati..kalo ak gado, sape lg yg tlg backup aku kalo bkn dorg..waaa..heroin maki adalah nadia la..itu kalo sekali maki org mmg bapak pedih la kalo dengar..i miss them sgt2..teringat zaman2 bongok dulu..curik2 buka posa..hadoii!!! curik buah pelam..masyaAllah! buli anak jiran yg duk paling hujung sekali kt
taman kitorg..ntah la nape ak n nadia benci sgt kt budak tu..haha..kitorg kalo nmpak je budak tu lintas depan kitorg, otomotik tgn ni laju je hayun n "kuk" singgah atas kepala dorg..bg lukuan maut..hahaha!! weeyyyy..apasal aku jahat sgt neyh..huk3..
:P

Kitorg last jumpa masa hari raya haritu, bln 9...pd mulanya kitorg dh rncg nk jumpa kt uma shafa (mber kamcing kitorg gak.., tp pic dia xsempat diuploadkn) masa tu uma shafa ada wat open house masa raya ke-3..aku la org pertama smpai kol 12
tuh beb..sbb uma die ni salu wat laksa..mak die wat sedap sehh!! haha..mcm2 la mak die masak, ada laksa, mee kari, lontong, nasi impit, kuah kacang n dessert la..aku makan sume yg ada beb..sume mak dia masak, sume aku rasa!! sbb masakan mak die mmg besh la! sementara nk tnggu 2 ekor minah ni dtg..bapak giler lmbt!! dh lama aku xjumpa dorg sbb my family dh pindah ke taman lain, nadia pun sama dh pindah ke
taman lain, shafa pulak lg jauh pindah ke alor setar..tnggal rawaida je yg still duduk taman lama kitorg tu..tp 1 je yg bagus, walaupun kitorg dh berpecah, hbgn akrab tu masih terasa smpai skg..walau skg dh besar, masing2 jauh, n wat hal sndri, tp bila sesekali kitorg berkumpul, bagai nk pecah uma tu ngan gelak ketawa kitorg..masing2 mmg ada bakat jadi raja lawak, so no wonder la..berlawan2 wat lawak poyo n lawak bongok! hahaha! muke je cun sekor2 (except me..ceh..) tp prngai..aduii..failed la kalo dh bergelak! uma shafa la jd mangsa time tuh..kitorg kalo jmpa mmg xingt dunia..org lalu pun xprasan..!

Nadia skrg dh keje..di KL jd astant manager kt satu kedai jual brg kesihatan..kerusi urut tu..die mmg berkebolehan dr segi komunikasi..so dr seorg promoter, die nye sale bgus, so dh up dpt jwtan yg baik..rawaida pulak bru abis blaja kt politeknik..shafa pun dh kje kt syrkt multi level marketing..n aku still stdy cm rawaida..

mmg rndu sgt ngn dorg arini..tiba2 je..wawawa..agak tibe2 di situ..kitorg sejak kenal, masa aku mula2 pindah ke perls smpai ke arini, xpenah bergado..mmg masuk la ngn kepala..rawaida ni satu je, mencarut memanjang..huhu..pastu ckp laju kalahkan kelajuan aku..nadia pulak jenis kepoh2, becok2..ada2 je nk sakat org..shafa? hehe..die je agak matured antara kitorg..haha..tp die still leh masuk ngn kitorg..dorg yg best! terbaik! good! n pape jela yg seangktan dgnnye.. ssh nk jmpa frens mcm dorg..ssh n snang sama2..wat jahat pun sama2..hehe..tingat giler zman ada sukaneka tuk anak2 polis, jamuan hari raya PDRM..sume tu kitorg kalo pergi mesti bersama! hehe.

P/s : syg korg sgt2..nadia, rawaida, shafa,fatihah n suriani.. :)






No comments:

Post a Comment

bckgrnd