~~~ Its Bad To Say Bad Things Behind One's Back, Especially When You Don't Even Know The Person..and I'm Fifa, Let Me Exist As I am, For I Simply Just Want To Be Me! ~~~
There was an error in this gadget

Wednesday, October 21, 2009

:: Limited Connection ::

Y E S !! pg ni aku on laptop pukul 7 kot..mengharap sinar matahari pagi ini memenuhi harapan aku dr ptg semalam! ak nk update my blog la..ish xleh jd beb, sok tarikh last markah blog ni diambil..giler aku susah hati dr mlm td..kenapa la wifi asik limited je..niat aku kan baik..bkn nk on9 benda xelok pun..juz nk update my blog, then nk download nota2 utuk kelas Dr. Afendy n nota Tn.Haji..kn dh nk final..hadoii..penat menunggu..dh la malam td i miss someone! hukhu..(bloody jiwang) wawawa~

pagi ni mulanya masa aku on laptop pun still xdpt conect gak.asik limited je..ingt bju branded yg limited edition ke? asik nk limited je..prob tol wifi kolej aku ni..dr mlm td aku try..xdpt2 gak..byk kali aku on off laptop..aku rasa dh biol laptop aku ni..pagi td pn xdpt..hangin tol! hampeh a ko wifi..dengki kt aku..so aku tidorkan la diri dgn hati yg lara dan patah hati..g pn ujan pg ni..weee~ bestnye tido..haha..then when i woke up at 9.15am..YES! dh connectd! so sblm status n signal jd limited baik aku update my blog sbb pesaing aku skg ni azie..wawawa...hehe.. amin..niat baik beb... (^___^ hehe..

p/s : wey g update blog ko..kita kena target smpai 100 ni..kalahkan bai n umi! cepat! :P

No comments:

Post a Comment

bckgrnd