~~~ Its Bad To Say Bad Things Behind One's Back, Especially When You Don't Even Know The Person..and I'm Fifa, Let Me Exist As I am, For I Simply Just Want To Be Me! ~~~
There was an error in this gadget

Wednesday, October 21, 2009

:: Not in the mood ::

Aku baru je balik dr kelas mandarin nih.ntah nape arini aku rasa xde mood la..asik nk hangin je..tp xde la aku lepaskan kt org..aku juz senyap je..pe org cakap aku rasa malas nk amik taw, pe yg berlaku sekeliling aku pn aku rasa mls nk amik port ah..lantak korg sume la nk wat pe pn..aku mmg xde mud giler.. dlm kelas td pn aku snyap je..xckp pn..wat bongok jee..mengelamun..tp xpikir pape pun. Ak ada prob ke yg wat ati runsing ni? aku pn xtaw..nk kata bab cinta..ayoyo..xmoh ah jiwang2 ni..adui...duit? ada lg..xde mita je kat abah..abis tu apa? ada cm xkena je la today..
tp td aku TERhangin gak kt kazen aku..aku msg die, mita no fon lectrer mandarin aku coz aku nk tnya pasword utk log in course evaluation, die xde respon pon..lama aku tnggu..bila aku kol byk lak tnya..mcm seolah2 die pikir aku nk fon num tu nk bodek lectrer up mark mandarin aku kot..aku pn ckp agak cm nk marah la.. sbb die asik tnya tuk apa..tuk apa..bengang la aku, sbb ak n cepat..bg jela kn..so aku jwb "xde..ak nk kol laoshi, nk mita psword kna log in bnda ni..ko bg jela.."
die kata die xde no laoshi...then ada la sesi soal jwb ngn aku, last1 die bg..die juz terlupa apa nama laoshi yg die sVE dlm hp die..tp xpela..emm..
bila dh xde mud ni, kesalahan kecil org pn leh wat kita jd bertambah hangin kn? xelok mcm ni kan..sory k my kazen if i terkasar..im not in the mood today..xtaw nape.. :(

p/s : sory..

No comments:

Post a Comment

bckgrnd